fbpx
Selecteer een pagina

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over het verbinden, ambassadeurschap
of de community en staat je vraag er niet tussen?

Verbinden

Wat zijn de kosten om mee te doen aan een groep?

Je kunt je aanmelden voor een PLUS (werkgroepen) of PREMIUM (werkgroepen en verbindingsgroepen) lidmaatschap. Bekijk hier de prijzen. In overleg met jouw groep kan het zijn dat er een bijdrage (€ 1,-) wordt gevraagd per bijeenkomst voor drinken en een versnapering of dat iedereen zelf iets meeneemt.

Met hoeveel groepen kan ik meedoen?

Je kunt je voor meerdere groepen aanmelden. Zorg er wel voor dat je actief mee kan blijven doen in de groepen.

Wat ga je doen in de verbindingsgroepen?

In de verbindingsgroepen kun je kennis en ervaringen uitwisselen, elkaar ondersteunen en gezamenlijk aan de slag gaan met oefeningen om jouw spirituele intuïtie te ontwikkelen. Samen ga je met de leden in de groep in overleg wat jullie gaan doen. Wil je liever niet meedoen aan een activiteit of oefening? Dat is geen probleem, er is namelijk niets verplicht in onze community.

Ik heb andere ideeën voor de werkgroepen dan op de website staat.

Heb je andere doelen of ideeën waaraan je wil werken binnen de werkgroepen? Wij geloven erin dat iedereen in zijn of haar kracht staat als je iets doet wat je leuk vindt en in gelooft. Het is geen probleem als dat niet overeenkomt met een van de groepsbeschrijvingen. We vinden het juist belangrijk dat je verandering maakt vanuit je eigen gevoel! In onze community is hier alle ruimte voor.

Ik heb nog geen uitnodiging ontvangen voor een groep?

Wij proberen zo snel mogelijk een passende groep in jouw buurt te vinden. Je kunt binnen 14 dagen een uitnodiging verwachten (het kan soms iets langer duren). Nog geen uitnodiging ontvangen na 14 dagen? Neem contact met ons op.

De community is net opgestart. Wat gebeurd er met weinig communityleden?

Het kan zijn dat je verder moet reizen dan je eerder hebt opgegeven. Als dit niet mogelijk is dan wachten we totdat we een groep hebben gevonden in jouw buurt. Houd er rekening mee dat het een paar weken kan duren. Nodig familie, vrienden en/of kennisen uit voor de community, ze krijgen vriendenkorting én zorgen ervoor dat we groepen kunnen vinden die nog beter bij jouw passen.

Wat gebeurd er als er meer communityleden bij komen?

Hoe meer leden, hoe leuker! Als er meer communityleden zijn kunnen we ervoor zorgen dat je minder ver hoeft te reizen en dat er groepen zijn die nog beter bij jouw passen. In de toekomst zullen wij (online) events en een fysieke community dag organiseren, zodat jullie elkaar nog beter kunnen leren kennen! Nodig familie, vrienden en/of kennissen uit en deel de vriendenkortingscode zodat we nog sneller kunnen groeien!

Ik wil mijn zoon of dochter opgeven. Vanaf wanneer is dit mogelijk?

Het is nog niet bekend wanneer je je zoon of dochter kan opgeven voor de verbindingsgroepen. Je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Kan ik met iemand anders of een andere groep worden gematcht?

Klikt het niet tussen jullie en wil je andere gelijkgestemden ontmoeten? Dat is natuurlijk mogelijk. Neem contact met ons op en wij gaan direct aan de slag om een betere match te vinden!

Community

Wat houdt de community in?

Wij zijn niet gebonden aan godsdiensten. We geloven vooral in het Universum en de kracht van iedereen als mens en ziel. In onze community gaan we niet van één waarheid uit. Iedereen heeft zijn eigen waarheid en daarin respecteren we elkaar. Wij willen een veilige omgeving creëren om met gelijkgestemden te kunnen verbinden, kennis uit te wisselen en een mogelijkheid geven om elkaar te ondersteunen. Ons doel is jou als mens en ziel zoveel mogelijk ondersteuning te bieden tijdens jouw (spirituele) reis.

Waarom betaal je voor de community?

Wij zijn de eerste en enige spirituele community, centraal geregeld door heel Nederland. Achter de schermen werken wij hard aan onze community om deze te voorzien van updates, content en onderhoud (zodat je via een veilige omgeving contact met elkaar kunt leggen).

Kan ik mijn lidmaatschap aanpassen?

Neem hier (via de community) contact met ons op om je lidmaatschap te wijzigen. Houd er rekening mee dat de wijziging van je lidmaatschap plaats vindt per de eerstvolgende incassodatum.

Ik heb na de aanmelding geen mail ontvangen?

Het kan zijn dat de mail terecht is gekomen in je ongewenste (spam) mailbox. Kun je de mail daar niet terugvinden? Neem contact met ons op.

Het aanmelden lukt niet.

Neem contact met ons op.

De (vrienden)kortingscode werkt niet.

Laat het ons weten en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Kan ik het lidmaatschap (tijdelijk) stopzetten?

Ja, dat is mogelijk! Neem voor het einde van de maand contact met ons op zodat wij jouw account tijdig stop kunnen zetten. Wil je weer deelnemen aan de community? Neem opnieuw contact met ons en wij activeren je account binnen 2 tot 3 werkdagen.

Waar kan ik mij uitschrijven?

Wat jammer dat je je wilt uitschrijven! Neem voor het einde van de maand contact met ons op zodat wij je tijdig kunnen uitschrijven.

Wist je al dat we in onze community #feedbackfriday bespreken? Hier kun je ideeën en positieve feedback geven zodat we de community nog beter kunnen maken!

Ambassadeurschap

Ben ik geschikt voor het ambassadeurschap?

Ja, dat ben je zeker! Je hebt geen jarenlange ervaring op spiritueel vlak nodig, wij helpen je opweg met oefeneningen en onderwerpen. Enthousiasme en passie is het belangrijkste!

Waar houd ik de bijeenkomsten?

Je zoekt een locatie in overleg met de andere leden in de groep. Dit kan bij iemand thuis zijn, in een buurthuis, een studio of een keer in het park als het mooi weer is!

Met hoeveel communityleden kan ik een groep beginnen?

Je kunt met de bijeenkomsten starten als je twee groepsleden hebt. We raden aan om de groepsgrootte niet verder uit te breiden tot 12 personen.

Kun je meerdere goepen opzetten in dezelfde buurt/provicnie?

Dat kan zeker! Je kunt ambassadeur zijn van meerdere groepen, maar het kan ook zijn dat je bijvoorbeeld twee volwassenengroepen in dezelfde buurt, met twee verschillende ambassadeurs hebt.

Waar kan ik mij inschrijven voor het ambassadeurschap?

Je kunt je aanmelden voor een PLUS (werkgroepen) of PREMIUM (werkgroepen en verbindingsgroepen) lidmaatschap. Als ambassadeur krijg je 40% korting. Na je aanmelding kun je je opgeven (binnen de community in de groep werkgroepen of verbindingsgroepen) voor het ambassadeurschap en na goedkeuring wordt de 40% korting berekend en aangepast.

Waar vindt het kenningsmakings gesprek plaats?

We ontmoeten je het liefst in het echt. Wonen we ver van elkaar? Dan reizen we elkaar tegemoet. Als dit niet mogelijk is plannen we een videobel afspraak in.

Kan je met zijn tweeën ambassadeur zijn?

Je kunt je aanmelden als duo ambassadeur. Er blijft een aanspreekpunt naar ons toe, diegene meld zich aan in het inschrijfformulier. Voeg de aanvullende gegevens van jouw duo ambassadeur in onder ‘Meer informatie’. Als jullie starten met het ambassadeurschap werken jullie met één account.

Hoe schrijf ik mij uit als ambassadeur?

Wil je stoppen met het ambassadeurschap? Laat het ons minimaal een maand van te voren weten. Neem contact met ons op en laat het ons weten als je al een vervanger hebt gevonden.

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Gratis tools

  • Spiritualiteit
  • Mindset

Community

  • Aanmelden/inloggen

Contact

  • Over de community
  • Contact