fbpx
Selecteer een pagina

Samenwerken

Heb je een idee, project, of dienst/product waar je anderen mee kunt helpen of waarmee we samen naar een nieuwe wereld toe kunnen werken? Wij zijn ontzettend benieuwd naar jouw idee, project, dienst of product!

Kortingscodes

Help anderen te ontwikkelen en groeien door korting aan te bieden op jouw product of dienst! Verkoop je apps, boeken, stenen/mineralen, tijdschriften, kaarten en/of meer? Of bied je evenementen, cursussen, workshops of andere diensten aan? Deel hieronder (kosteloos) jouw kortingscode met onze leden!

Projecten

Ben je bezig met een project of het ontwikkelen daarvan en wil je met ons samenwerken? Wij staan altijd open voor leuke projecten. Laten we samen werken aan een nieuwe wereld!

In de buurt

Heb je zelf een onderneming die binnen onze vier categorie├źn (spirituele winkels, praktijkhouders en ondernemers, sprirituele centra en natuurvoedingwinkels) past? Vul de gegevens van de onderneming in, zo kunnen onze leden/website bezoekers zien welke ondernemers er in de buurt zijn.

Kortingscodes

Met het aanbieden van kortingen heb je gratis een directe kans om jouw dienst/product aan te bieden aan onze leden. Je stuurt de kortingscode, een beknopte inhoudelijke tekst en de link van jouw website naar ons op en wij voegen deze toe in de community.

In de buurt

Met het aanmelden van jouw onderneming heb je (gratis) een directe kans om jouw onderneming zichtbaar te maken voor onze leden/bezoekers van de website. Je stuurt de gegevens naar ons op en wij voegen deze toe aan de kaart.

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Gratis tools

  • Spiritualiteit
  • Mindset

Community

  • Aanmelden/inloggen

Contact

  • Over de community
  • Contact