fbpx

Onze missie

Het is zó waardevol en belangrijk om om in harmonie te leven.
De reis van jezelf accepteren en ontwikkelen, spiritualiteit in je leven integreren, je innerlijke kracht te (her)vinden en gebruiken, zodat jij je mooiste leven kan leven. Onze missie is om een veilige community te creëren waar jij je kunt verbinden met gelijkgestemden en een mooie transformatieve reis kunt afleggen – waarin je jezelf ontwikkelt op persoonlijk en spiritueel gebied, met fijne handvaten en een liefdevolle groep waarop je altijd terug kunt vallen.

Dit vinden wij belangrijk

samenwerken

Elkaar ondersteunen en helpen ontwikkelen op persoonlijk en spiritueel vlak. Gezamenlijk groeien we dichter naar de nieuwe wereld die wij creëren.

Veilige omgeving

Een plek waar jij je thuis kunt voelen, door een veilige omgeving te creëren waar we elkaar zonder oordeel ondersteunen.

Kennis delen

Elkaar ondersteunen door kennis, inzichten, ervaringen, boeken en/of video’s te delen waardoor je elkaar helpt verder te ontwikkelen.

Community regels

De universele wetten zijn onfeilbaar en gelden voor iedereen en overal in het Universum. In onze community zijn we bewust van deze wetten en houden we hiermee rekening.

1. Wet van spiritualiteit

Alles is voortgekomen uit de geest. Aan alles wat er in onze werkelijkheid bestaat, gaat een gedachte vooraf; zonder gedachte is er geen schepping. De conclusie die hieruit volgt is dat de geest over materie heerst. Er is dus geen toeval, geen noodlot en geen geluk of pech – alles is door gedachte gecreëerd. Aan het begin van alles wat er is, staat een gedachte.

Je ontmoet anderen voor een reden én zonder toeval.


2. Wet van aantrekking

Bijna alles wat ons in ons leven overkomt, is een weerspiegeling van onszelf. De wet van aantrekkingskracht houdt in dat wij in de buitenwereld ervaren wat in ons innerlijk leeft. Onze woorden geven onze gedachten weer en worden onze daden; de energie van onze gedachten trekt gelijke energie aan.

Je creëert je eigen situaties en omstandigheden.

3. Wet van trilling

Alles bestaat uit trilling. Elke gedachte is trilling, en trillingen beïnvloeden ons gevoel of onze emoties. Tonen, kleuren, geuren, symbolen, vormen, bewegingen – het zijn allemaal trillingen. Elk voorwerp heeft zijn eigen trilling en neemt de trilling van zijn schepper en van zijn eigenaar aan.

Wees bewust welke trillingen je uitzendt.

4. Wet van polariteit

We kennen allemaal de uitdrukking: elke medaille heeft een keerzijde. Wij leven in een dualistische wereld, waarin van alles een tegenovergestelde bestaat. Zo kennen we boven en beneden, links en rechts, binnen en buiten, dag en nacht, licht en donker enzovoort.

Accepteer dat je het niet altijd met elkaar eens kan zijn en laat een ander in zijn of haar waarde.

5. Wet van ritme

Alles is voortdurend in beweging. Aan alles ligt een natuurlijk ritme ten grondslag: inademen leidt tot uitademen en omgekeerd, actie roept reactie op, activiteit en passiviteit wisselen elkaar af, op de dag volgt de nacht, op geven volgt ontvangen enzovoort. Het ritme van deze afwisseling veroorzaakt ontwikkeling. Uit het zijn ontwikkelt zich het worden, om vervolgens weer te zijn…

Je blijft je altijd ontwikkelen en staat nooit stil in je proces.

6. Wet van oorzaak en gevolg

Wie kaatst, kan de bal verwachten. In tegenstelling tot onze gewoonte om alles te veroordelen en anderen overal de schuld van te geven, kunnen we inzien dat er geen schuld bestaat. Wij ervaren alleen maar de gevolgen van onze gedachten en handelingen. Onder het motto ‘Alles komt weer bij je terug’ is het slechts een kwestie van tijd voordat we te maken krijgen met het gevolg van wat wij hebben veroorzaakt. Dat kan in heel korte tijd, maar het kan ook zijn dat er vele levens voorbijgaan.

Behandel anderen zoals je zelf behandeld wil worden.

6. Wet van het mannelijke en vrouwelijke principe

Elke scheppingsdaad voltrekt zich door een uitgebalanceerde vereniging van het mannelijke met het vrouwelijke principe. Gedurende ons leven raken we soms onbalans. Het is onze taak om onze vrouwelijke, intuïtieve kant in evenwicht te brengen en houden met onze mannelijke, verstandige kant.

Je brengt en houdt jezelf in balans.

Nadine de Gast

Oprichtster

Vanaf jongs af aan heb ik veel meegemaakt op spiritueel gebied. Ik was vaak op zoek naar verbinding met leeftijdsgenoten, maar het was lastig om gelijkgestemden te vinden. Ik kwam erachter dat de meeste spirituele en bewuste mensen, jong én oud, vaak leven op hun eigen eilandjes. We hebben dan niet van elkaar door dat we met dezelfde onderwerpen bezig zijn. Doordat ik het moeilijk vond mijn draai te vinden heb ik jarenlang het spirituele links laten liggen. Toch ben ik met alles wat ik heb ondernomen altijd afgegaan op mijn intuïtie en gevoel. Na het lezen van een aantal inspirerende boeken is mijn (spirituele) pad duidelijker geworden.

Ik kreeg het idee om gelijkgestemden niet alleen via een facebook groep met elkaar te verbinden maar ook via een ander platform. Een overkoepelend platform voor heel Nederland waar jong en oud zich op verschillende manieren kunnen ontwikkelen en verbinden, één op één, in verbindingsgroepen en in werkgroepen. Enthousiast begon ik met het uitwerken van ideeën en al snel kon ik beginnen met het ontwerpen en bouwen van de website.

Het is ontzettend mooi om te zien dat gelijkgestemden in de community zich bezig houden met dezelfde onderwerpen, elkaar ondersteunen en helpen ontwikkelen. Ik hoop dat jij je ook thuis gaat voelen, jezelf als mens en ziel binnen de community ontwikkelt en andere leden inspireert tijdens hun (spirituele) reis.

Verbinden

Wil jij je ook verbinden? Meld je aan!

ÉÉN OP ÉÉN

Verbind je één op één met
gelijkgestemden en leg in jouw
eigen tempo contact. Deel
bijzondere gebeurtenissen,
wissel kennis uit, bespreek
onderwerpen en verhoog jouw
individuele trilling.

werkgroepen

Ga aan de slag in werkgroepen
op het gebied van gezondheid,
voeding, scholing, energie,
ruilhandel en/of natuur. Zet met gelijkgestemden een nieuw
systeem op of breng verandering
aan in het huidige systeem.

verbindingsgroepen

Verbind je met een groep
gelijkgestemden in jouw buurt
en ontwikkel jezelf op persoonlijk
en spiritueel gebied. Verhoog
gezamenlijk door een krachtige groepsenergie het collectieve
trillingsveld.

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Divine Flow

  • Aanmelden

Community

  • Aanmelden
  • Veelgestelde vragen
  • Shop

Contact

  • Over ons
  • Contact
  • Samenwerken