fbpx
Selecteer een pagina

Onze missie

Het is zó waardevol en belangrijk om in harmonie en balans te leven.
De reis van jezelf accepteren en ontwikkelen, spiritualiteit in je leven integreren, je innerlijke kracht te (her)vinden en gebruiken, zodat jij je mooiste leven kan leven. Onze missie is om een veilige community te creëren waar jij je kunt verbinden met gelijkgestemden en een mooie transformatieve reis kunt afleggen – waarin je jezelf ontwikkelt op persoonlijk en spiritueel gebied, met fijne handvaten en een liefdevolle groep waarop je altijd terug kunt vallen.

Dit vinden wij belangrijk

jezelf erkennen

Je innerlijke en spirituele ontwikkeling zelf vormgeven, door af te stemmen op je gevoel en intuïtie én eerlijk te zijn naar jezelf.

Veilige omgeving

Een plek waar jij je thuis kunt voelen, door een veilige omgeving te creëren waar we elkaar zonder oordeel ondersteunen.

inspiratie

Elkaar inspireren door kennis, inzichten, ervaringen, boeken en/of video’s te delen waardoor je elkaar helpt verder te ontwikkelen.

Nadine de Gast

Oprichtster

Vanaf jongs af aan heb ik veel meegemaakt op spiritueel gebied. Ik was regelmatig op zoek naar verbinding met leeftijdsgenoten, maar het was lastig om gelijkgestemden te vinden. Ik kwam erachter dat de meeste spirituele en bewuste mensen, jong én oud, vaak leven op hun eigen eilandjes. We hebben dan niet van elkaar door dat we met dezelfde onderwerpen bezig zijn. Doordat ik het moeilijk vond mijn draai te vinden heb ik jarenlang het spirituele links laten liggen. Toch ben ik met alles wat ik heb ondernomen altijd afgegaan op mijn intuïtie en gevoel.

Sinds een aantal jaren heb ik een enorme shift gemaakt. Ik heb spiritualiteit en mijn sterke intuïtie eigen gemaakt. Dit heeft zóveel verdieping en bewustzijn in mijn leven gecreëerd. Ik hou ervan om te ontdekken, leren en het meteen toe te passen. Op dit moment ben ik dagelijks bezig met het creëren van mijn droomleven en gebeuren de leukste/de meest ‘toevallige’ dingen.

Al snel kreeg ik het idee om gelijkgestemden met elkaar te verbinden via een platform wat toegankelijk is voor iedereen en zich richt op spiritualiteit, zelfontwikkeling, mindset en verbinding. Een overkoepelend platform waar je op verschillende manieren jezelf kan ontwikkelen en verbinden met gelijkgestemden. Elkaar waardevolle tips, tricks en inspiratie meegeven om ons volledige potentieel te benutten.

Ik hoop dat de community voor jou ook kan dienen als een safe space, waarin je jezelf kan ontwikkelen en anderen kan inspireren tijdens jouw (spirituele) reis.

Klaar voor een innerlijke reis?

Ontwikkel jezelf, integreer spiritualiteit in je dagelijkse leven,
verbind met gelijkgestemden en creëer een bewust
leven wat bij jou past met balans en harmonie.

meld je gratis aan

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Gratis tools

  • Spiritualiteit
  • Mindset

Community

  • Aanmelden/inloggen

Contact

  • Over de community
  • Contact