fbpx

COMMUNITY DIARIES

13 december 2020
Onvoorwaardelijke liefde

Onvoorwaardelijke liefde

We leven op dit moment in een lastige tijd waar we voor veel uitdagingen staan. Maar wat kunnen wij doen?

Christina von Dreien zegt daar over:

De mensen die in het licht staan en wier bewustzijn niet wordt gekenmerkt door vijanddenken, manipulatie of geweld, hebben de verantwoordelijkheid om licht naar het donker te sturen in de vorm van gouden wolken met positieve energie. Dat kunnen positieve gevoelens zijn, zoals hoop, vreugde, geruststelling, gemak, optimisme en vertrouwen, maar vooral de energie van de vergeving en liefde is belangrijk. Alleen als we vrede kunnen sluiten met het verleden en de duistere wezens kunnen vergeven voor wat ze hebben gedaan, kunnen we ze met onvoorwaardelijke liefde tegemoet treden.

Onze gouden wolken van vergeving en onvoorwaardelijke liefde moet groter en sterker zijn dan de donkere wolken, zodat ze het licht kunnen zien en – als ze dat ook willen – ook kunnen ontvangen. De gouden wolken zullen de mensen in het donker die bewust of onbewust op zoek zijn naar het licht , en die bereid zijn om ons geschenk in ontvangst te nemen, als een heldere lichtstraal de weg naar vrijheid tonen. Anderen daarentegen kunnen besluiten om ons lichtaanbod niet aan te nemen en in de donkerte gevangen te blijven zitten. Ook dat besluit moet gerespecteerd worden. We kunnen de gouden wolken van onze liefde ook laten hangen, zodat iedereen die dit wilt er later op terug kan komen en dan kan transformeren. Liefde heeft geduld, heel veel geduld.

Liefde heeft een zeer sterke transformerende kracht, dat wil zeggen dat ze negatieve dingen in positieve dingen kan omzetten. En toch kan iemand niet in zijn eentje de wereld transformeren. Een grote groep mensen kan dat wel. Hoe meer mensen gouden wolken van liefde naar de duisternis van onze tijd sturen, hoe sneller crisissituaties met liefde worden opgelost.

Geschreven door Jacqueline

Laat een bericht achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Wil je als eerste op de hoogte blijven
van de Community Diaries?

Schrijf je hieronder in en ontvang als eerst een notificatie!

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Divine Flow

  • Aanmelden

Community

  • Aanmelden
  • Veelgestelde vragen
  • Shop

Contact

  • Over ons
  • Contact
  • Samenwerken