fbpx
Selecteer een pagina

De juiste functies

Die jou gaan helpen om jezelf te ontwikkelen, je kennis en bewustzijn te verruimen en je te verbinden met gelijkgestemden.
Ontdek meer

Verbinden

Bundels

Bibliotheek

Challenges

Groepen

Kortingscodes

Verbinden
Ontmoet gelijkgestemden
Ontmoet gelijkgestemden één op één, in verbindingsgroepen of werkgroepen. Ontwikkel jezelf op spiritueel en persoonlijk gebied, deel ervaringen en bespreek verschillende onderwerpen. In een groep met gelijkgestemden kun je met elkaar verbinden en gezamenlijk het collectieve trillingsveld verhogen. Een groepsenergie kan heel krachtig zijn, door samen te verbinden kun je de energie nog sterker laten stromen.
Bundels
Verruim je inzicht en bewustzijn
Een overzichtelijke plek waar je kennis kan opdoen over onderwerpen op het gebied van spiritualiteit, zelfontwikkeling en gezondheid die jou interesseren. Lees de inspirerende bundels (cursussen) waar je je inzicht en bewustzijn kan verruimen en ga aan de slag met de aanvullende meditaties en/of oefeningen. Wil je je nog meer verdiepen in een onderwerp? Bekijk de aanbevolen boeken die jouw trilling en bewustzijn activeren en verhogen!
Bibliotheek
Ondersteuning tijdens jouw spirituele reis
Duik de bibliotheek in om overzicht te krijgen van alle Nederlandse en Engelse boeken en films/documentaires. Ontdek welke platformen en personen je fijn vindt om te volgen tijdens jouw spirituele reis. De bibliotheek is ontworpen om jou te ondersteunen en helpt je onder andere ook bij het ontdekken van de betekenissen en werking van edelstenen.
Challenges
Daag jezelf uit
Wil je verder groeien en jouw werkelijkheid transformeren? Doe mee met onze challenges! Deze zijn gericht en ontworpen op persoonlijke en spirituele groei. Door mee te doen aan de challenges zorg je ervoor dat je bewust bezig blijft met je innerlijke processen en doelen. En het fijne is, je doet het niet alleen! Ontvang ondersteuning van de communityleden en geef elkaar advies.
Groepen
Deel ervaringen met elkaar
Via groepen kun je het gesprek starten, ervaringen en andere bijzondere gebeurtenissen met elkaar delen. Maak zelf groepen aan over onderwerpen die jou en anderen bezig houden of neem deel aan een bestaande groep. Heb je vragen over verschillende spirituele onderwerpen? Deze kun je ook via ‘boards’ stellen, er is altijd wel iemand die ervaring heeft met het onderwerp. Help elkaar groeien en deel jouw ervaringen!
Kortingscodes
Ontwikkel jouw persoonlijke en spirituele groei
Je ontvangt kortingen op verschillende soorten producten of diensten die jou kunnen helpen ontwikkelen zoals, cursussen, apps, boeken, stenen/mineralen, tijdschriften, kaarten en bijeenkomsten. Door je kennis te verbreden blijf je je ontwikkelen op persoonlijk en spiritueel vlak.
Meld je vandaag aan!
Ontdek je innerlijke kracht, verbind met gelijkgestemden en creëer een bewustvol leven.

Nog meer tools!

Tools die je verder gaan helpen op het pad van zelfontwikkeling en innerlijk geluk.

Moodboards

Haal kracht en energie uit de motiverende quotes of inspirerende affirmaties die je trilling verhogen. Bekijk de bestaande moodboards of maak er zelf een voor je persoonlijke doelen en visionboard.

Geluksmomentjes

Heeft zich een bijzondere gebeurtenis voorgedaan of is er een mooi moment met synchroniciteit op je pad gekomen? Deel jou geluksmomentje op het board en inspireer de communityleden!

Marktplaats

Deel je pareltjes met de andere communityleden! Verkoop of koop bijvoorbeeld boeken, stenen of andere attributen op het gebied van spiritualiteit, zelfontwikkeling en gezondheid.

Channelings

Heb je een spiritueel gechanneld bericht ontvangen? Deel dit mooie bericht en bijkomende inzichten met de communityleden, zodat we gezamenlijk kunnen groeien.

Roadmap

Heb je leuke ideeën of zie je
ruimte voor verbetering binnen de community? Bekijk de Roadmap voor ingediende verzoeken of dien zelf een verzoek in.
n

Projecten

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen die community-
leden in de werkgroepen maken, de doelen die ze behalen en de resultaten van projecten!
Alles wat je nodig hebt
in een community
VOLG LEDEN EN STUUR
EEN PRIVÉ BERICHT
Ben je opzoek naar nieuwe connecties met gelijkgestemden? Volg leden en blijf op de hoogte van elkaars ontwikkeling en tijdlijn of stuur een persoonlijk bericht.
KENNIS EN INFORMATIE
Via je telefoon of browser is alle kennis en informatie beschikbaar op één plek.
PERSONALISEER JE ACCOUNT
Personaliseer je account door een profielfoto, achtergrondfoto en extra informatie toe te voegen. Stel in wie jouw berichten op jouw tijdlijn kunnen zien.

MAAK TOPICS AAN

Maak topics aan in een van de boards en stel een vraag of deel je verhaal met de communityleden.

GA OP ELK MOMENT VERDER

Was je een bundel aan het ontdekken en lezen? In een druk op de knop ga je naar de pagina waar je was gebleven.

BERICHTEN OP JE TIJDLIJN

Plaats berichten op je tijdlijn en
houd je connecties op de hoogte
van je ontwikkelingen.

Meld je aan!
Word lid en begin direct aan een innerlijke reis vol bewustwording, spiritualiteit, kennis, ontwikkeling
en verbinding met gelijkgestemden.

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Gratis tools

  • Spiritualiteit
  • Mindset

Community

  • Aanmelden/inloggen

Contact

  • Over de community
  • Contact