fbpx
Selecteer een pagina

GRATIS DOWNLOAD

Cashflow

Train je vermogen om te fantaseren, idee√ęn te ontwikkelen en vergroot je verlangens en verwachtingen met deze tool!

Deze tool die gebaseerd is op het welvaartspel uit Rijkdom, vraag en het wordt gegeven – Esther & Jerry Hicks (my favorite ūü§©). Het boek is voor het eerst uitgebracht in 2008 en daarmee is het originele spel een beetje outdated. Met het welvaartspel gebruik je cheques die je vervolgens onder je kussen legt en later verzamelt in een envelopje.

Het √°llerbelangrijkste met manifesteren is dat je het voelt. Voelt dat het mogelijk is, voelt dat het echt is en dat je verlangen binnen bereik ligt. In 2023 kun je dat niet meer doen met cheques. Dus heb ik zelf een versie bedacht waarin je werkt met ‚Äėbankoverschrijvingen‚Äô. Natuurlijk geen echte, maar wel eentje die erop lijkt. Zodat het voor je mind echter aanvoelt dan een cheque uit 1980.

Ik heb dit zelf eerst geprobeerd door mijn digitale bankoverschrijving (als afbeelding) na te maken, omdat ik weet dat het voor mezelf heel √©cht moet lijken, wil het werken. Hiermee heb ik na 4 dagen iets meer dan ‚ā¨1000 euro gemanifesteerd. Out of the blue. Niet dat dit het doel is van deze tool.

Het gaat erom dat je je punt van aantrekking kan veranderen als het gaat om je money mindset. Het is juist een leuke tool om de ‚Äėschaarste‚Äô mindset los te laten en bezig te zijn met wat je allemaal kunt krijgen en kopen. Je komt in een staat van overvloed. Alles wat je daadwerkelijk kan ontvangen op je bankrekening is mooi meegenomen √©n het bewijs van je nieuwe punt van aantrekking.

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden naar deze tool, dan kan je deze gratis downloaden. Ontdek zelf hoe je met een aantal dagen je punt van aantrekking kan veranderen!

*De uitgever is niet aansprakelijk voor enige schade welke is of kan ontstaan door gebruik van deze gegevens en informatie. Indien gebruik wordt gemaakt van de informatie en gegevens op deze website vindt dat geheel voor eigen risico plaats.